Božidar Rafailović    
     
Parkur- kretanje, sloboda, kreativnost
     


Parkur je individualna vještina kretanja sa jednog mjesta na drugo, a da pri tom kretanju prelazimo razne prepreke.

     
Opširnije »
 Božidar Rafailović    
     
Hala sportova – Početak crno bele košarkaške priče
     


Košarkaši Partizana odigrali su utakmicu u Hali sportova na Novom Beogradu i tako navijačima omogućili da se prisjete slavnih dana svog voljenog kluba.

     
Opširnije »
 Goran Vujović    
     
KARIJERA PERSPEKTIVNOG KARATISTE
     
Profesionalizam – Zadovoljstvo ili Odricanje ?


Srbija je zemlja sporta. Godinama unazad brojni sportisti obradovali su nas zlatnim, srebrnim i bronzanim odličjima sa velikih takmičenja. Koliko je teško doći do željenog uspjeha, zacrtanog cilja u profesionalnom sportu, objasnio nam je Stefan Dulić, mladi i perspektivni karatista iz Jagodine, reprezentativac Srbije i član KK Partizan.

     
Opširnije »
 Ranko Stojilović    
     
KRIKET U SRBIJI
     
Srpski entuzijasti u meču za popularnost svog omiljenog sporta


Ako se posle burne noći u nekom londonskom klubu probudite mamurni u kući svoje sinoćnje prijateljice azijskog porekla, velike su šanse da vam njen brat u roku od pet minuta uđe u sobu držeći palicu za kriket. Iako to verovatno nije nešto čega biste se u ovoj situaciji prvo setili, bilo bi dobro da znate bar nešto o ovoj igri.

     
Opširnije »
 Goran Vujović    
     
KAPOERA – BRAZILSKA BORILAČKA VJEŠTINA
     
Kapoera je ples


Kapoera je vrlo specifična borilačka vještina prožeta muzikom i plesom. U pitanju je zapravo jedinstven, spontan ples, bez planirane koreografije sa elementima borbe. Ova vještina pomaže da se razviju samokontrola, samopouzdanje, ali i poštovanje prema drugima, a sa druge strane pomaže da naučimo kontrolisati naše tijelo i um, pri čemu je primarni cilj zabava.

     
Opširnije »
 

Live streaming
Važno!!!

Nagrađena reportaža FMK radija

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, Delegacija EU u Srbiji i Erste Banka dodelili su nagrade za najbolji medijski prilog o procesu evropskih integracija u Srbiji, objavljen u periodu od 1. januara do 1. decembra 2011.

Opširnije »

Nagrada

Nagrada "Zoran Mamula" za 2010. godinu pripala je studentkinji Lani Bunčić za radijsku reportažu "Srbija od skandala" koja je emitovana u emisiji "Slušni aparat" na FMK radiju

Opširnije »